Dagje Antwerpen | Lifestyle

Afgelopen weekend heb ik samen met Niels een dagje Antwerpen bezocht, overnacht in Reusel en heb ik natuurlijk gewinkeld!

Dagje Antwerpen Puck
in de auto

Dagje Antwerpen

’s Ochtends vertrokken we met de auto naar Antwerpen, zonder problemen. Maar in Antwerpen was het rijden wel een beetje lastig, eerst achter een schoonmaakwagen, vervolgens stonden twee auto’s precies voor het stoplicht stil door een klein botsinkje en moesten we parkeren in een nogal dubieuze parkeergarage. Ja het was allemaal wat, maar daarna was het tijd om te gaan winkelen! Als eerste gingen we naar de Urban Outfitters, waar ik deze flask kocht (hoe heet zoiets toch in het Nederlands?).

dagje antwerpen

Lush

Helaas heb ik geen leuke kleren kunnen vinden, maar toen zag ik Lush. Zoals je in mijn vorige post al kon lezen heb ik nog steeds geen goede crème voor de winter gevonden. Ik wilde al een tijdje een dagcrème bestellen bij Lush, maar ik wist niet precies welke ik moest nemen. De verkoopster raadde mij de celestial moisturizer aan, en hij is zooo fijn! Ik krijg er een heerlijk zacht huidje van, en je hebt niet veel nodig. Daarnaast kon ik het niet laten om ook de popcorn lip scrub te kopen, hij ruikt zo lekker!

lush celestial moisturizer popcorn lip scrub dagje antwerpen

Starbucks

En wat is een dagje uit nou zonder ergens lekker koffie drinken? Een heerlijke vanilla latte met sojamelk en een caramel macchiato met koekjes mogen natuurlijk niet ontbreken. En het touristisch fotograferen van Starbucks hoort er natuurlijk ook bij. En zo was het weer het einde van een leuke dag.

dagje antwerpen starbucks

Wat is jouw favoriete winkel in Antwerpen?

3 thoughts on “Dagje Antwerpen | Lifestyle

  1. Super leuk dat je samen met Niels naar Antwerpen bent geweest! Ze hebben daar zulke leuke winkeltjes. Ik ben daar in 2013 geweest met mijn eindexamenklas van de havo. Echt een aanrader voor een dag of weekendje weg.

    En wat zie je er mooi uit op de foto in de auto! Prachtige lippenstift, ook van MAC? 🙂

Geef een reactie