Zo kan je MAC fix + ook gebruiken!

De MAC fix + spray fixeert je make-up en zorgt voor een minder poederig, en meer dewy effect. Maar je kan er zoveel meer mee!

manieren om MAC fix plus te gebruiken

1. Geef oogschaduw en pigmenten een intensere kleur.

Sommige (goedkope) oogschaduws zijn hartstikke mooi, maar helaas niet gepigmenteerd genoeg. Spray een beetje fix + op je kwast en zie het verschil!

oogschaduw swatches mac fix plus
poeder oogschaduw van H&M met en zonder fix +

2. Hydrateer je huid nog meer!

Spray wat op je gezicht voor je normale dag-/nachtcrème en merk het verschil! Het is ook heerlijk om het na een lange dag op je gezicht te sprayen om het op te frissen, of tijdens het reizen.

3. Blaas je uitgedroogde eyeliner nieuw leven in!

Wanneer je gel eyeliner gebruikt weet je dat het na een tijdje uitdroogt. Wanneer je het niet heel vaak gebruikt is het zo zonde om elke keer nieuwe te moeten kopen. Spray gewoon een paar keer met de MAC fix +, ‘roer’ het er een beetje doorheen en je kan er weer tegenaan!

eyeliner fix plus

eyeliner fix plus swatches
gel eyeliner van Rimmel London

 

4. Maak dikke/sneldrogende foundation makkelijker om mee te werken.

Een goeie tip voor wanneer je foundation te veel dekking geeft, of wanneer je weinig tijd hebt voor het droogt. Doe wat foundation op je hand en spray een paar keer met de fix + eroverheen, mengen, en klaar!

5. Zorg dat babyhaartjes op je gezicht onzichtbaar worden.

We hebben allemaal haar op ons gezicht, geen baard, maar toch. Wanneer je foundation op doet kan dit er soms raar uit gaan zien. Er zijn zelfs mensen die hun hele (!) gezicht scheren, maar met dit trucje hoeft dat niet meer. Wanneer je foundation op zit, maar voor je poeder, spray je wat fix + op je gezicht en dep je het met een beautyblender of andere spons in je huid. Probeer het maar eens!

MAC fix plus

Wat is jouw favoriete manier om de MAC fix + te gebruiken?

One thought on “Zo kan je MAC fix + ook gebruiken!

Geef een reactie