MAC Viva Glam Ariana Grande

De nieuwe MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick ligt in de winkel! Deze mooie donkerpaarse matte lipstick is een echte must-have voor iedereen die van donkere lipstick houdt (en van Ariana Grande natuurlijk).

MAC Viva Glam Ariana Grande

Elke keer bij een limited edition Viva Glam lipstick twijfel ik weer. Zal ik hem kopen? Ik doe het eigenlijk nooit, maar elke keer heb ik weer spijt. Ik zag deze lipstick in dit filmpje van Madeyewlook Twice, en ik dacht: deze moet ik hebben!

Ariana Grande vertelt over haar Viva Glam collectie dat mensen haar altijd zien als en ‘good girl’ of een ‘bad girl’. De lipstick past bij het ‘bad girl’ imago en de lipglass bij haar ‘good girl’ imago (zie dit filmpje). Zelf hou ik niet zo van lipgloss, dus deze heb ik laten liggen.

Mocht je het nog niet weten, de opbrengst van de MAC Viva Glam collectie gaat naar het MAC Aids Fonds. Het MAC Aids Fonds steunt mannen, vrouwen en kinderen, met AIDS/HIV. Dus naast dat je een hele mooie lipstick koopt, steun je ook een goed doel!

MAC Viva Glam Ariana Grande swatch

MAC Viva Glam Ariana Grande swatch

Op de swatch-foto’s kan je zien dat de kleur lang niet zo donker is als in de verpakking. Op de foto ziet het er toch meer wijnrood uit dan echt paars. Wanneer je wat meer aanbrengt valt het paars in de kleur meer op. Op dit moment ben ik dol op donkere kleuren dus het is een prachtige aanwinst!

MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick

Op deze foto draag ik de lipstick al wat langer, en heb ik net wat gegeten, en je ziet dat het aan de binnenkant al een beetje is vervaagd. Deze lipstick is niet gemaakt om mee uit eten te gaan! Voor een feestje waar je tijd hebt voor een regelmatige touch-up, ongeveer na 3/4 uur, is deze lipstick wel heel geschikt!

Je moet wel een beetje uitkijken dat de lipstick niet een beetje uitloopt aan de randjes, maar dit is zo opgelost met een goede lipliner.

Al met al vind ik het een prachtige lipstick, en het is de €19,50 zeker waard! De lipstick is te koop op de site en de in de counters van MAC.

One thought on “MAC Viva Glam Ariana Grande

Geef een reactie