30 dagen no-buy challenge – week 2 & 3

Week 2 en 3 van de no-buy challenge zijn weer overleefd. En zelfs iets makkelijker geweest dan week 1. Nou moet ik zeggen dat het niet helemaal eerlijk is dat een nog een pakketje verwachtte (de MannyMUA x Makeup Geek Palette), maar ik heb het niet in deze 30 dagen gekocht dus ik speel niet vals hoor.

no-buy challenge make-up
Kijk eens naar wat je al hebt!

Het begint een beetje te wennen om wel te kijken maar niet te kopen. Ben nou een echte Nederlander, kijken kijken en niet kopen! Ik ben nou veel meer bezig met wat ik de afgelopen tijd wél heb gekocht. En hierdoor heb ik tip nummero 2 (en ja, misschien is het afgezaagd):

Tip #2: kijk eens in je stash en probeer nieuwe dingen met wat je al hebt, zo waardeer je het nog meer!

CIMG3758
All black everything

Het einde begint ook langzaam in zicht te komen en hierdoor kom ik bij de derde tip:

Tip #3: maak lijstjes van wat je wilt hebben!

Lijstjes geven een mooi vooruitzicht op wat je kan gaan kopen als het weer over is. En het laat je nog eens goed nadenken over wat je nou écht wilt hebben, je kan natuurlijk niet alles kopen.

CIMG3641

Ik ben deze weken heel trots op mezelf, het is altijd leuk om je rekening te checken en te zien dat je centjes er nog steeds zijn. Bedankt ook voor jullie reacties, zonder mijn blog had ik waarschijnlijk nooit de motivatie om het vol te houden!

Ik merk dat ik wel heel erg bezig ben met wat ik hierna wil kopen, meer dan ik zou willen. Ik heb verschillende lijstjes, bijvoorbeeld voor in Duitsland en bij verschillende webshops. Ik ben wel tot de conclusie gekomen dat ik nog eens goed naar mijn lijstjes moet kijken, en dat ik er maar 1 mag kiezen. Hopen dat ik me daar na de challenge aan kan houden!

Zouden jullie nog mijn wishlists willen zien? En zijn jullie ook bezig met een 30 dagen challenge?

(pssst, heb je week 1 wel gelezen?)

2 thoughts on “30 dagen no-buy challenge – week 2 & 3

  1. Goede tips, ik moet deze challenge ook eens gaan doen eigenlijk. (Als ik er bij stil ga staan wat ik allemaal koop word ik spontaan verdrietig, haha..)

Geef een reactie