Februari Favorieten

In februari heb ik weer wat producten gekocht die mijn routine compleet hebben veranderd! Lees snel verder voor mijn nieuwe favorietjes.

Februari Favorieten

februari favorieten

Als eerste de moisturizer van Lush, die je al eerder kon zien in dit artikel. Ik gebruik het elke dag sinds ik het heb gekocht, en heb deze maand gemerkt hoe veel het doet voor mijn huid.

Lush celestial moisturizer februari favorieten

Ik heb nog maar amper last van puistjes, en mijn huid is niet meer te droog of te vet. Het is gewoon een klein wonderpotje!  Zelfs op vakantie in het zonnige Tenerife was het perfect, heerlijk dat ik in de zomer niet weer op zoek hoef naar een nieuw wondertje.

februari favorieten blush

Blush

Het was echt de maand van de blush voor mij, met 3 nieuwe prachtige aanwinsten. Ik heb blush altijd een beetje onderschat en wou eens wat anders dan mijn matte blush van Essence.

catrice blush februari favorieten
links: 080 Sunrose Avenue en rechts: 020 Rose Royce

Deze twee blushes van Catrice zijn perfect, niet te heftig en oh wat een leuke namen! Helaas heb ik er eentje al laten vallen (oeps). Ze zijn niet te opvallend, niet te shiny en het is zeker geen matte blush. Precies wat ik zocht!

sleek rose gold blush februari favorieten

De rose-gold blush van sleek is ook zo mooi! Ik hou er niet altijd van om zomaar online te bestellen, ik wil het gewoon kunnen zien. Dus in Tenerife heb ik m’n slag geslagen! Of het een dupe is van Nars Orgasm kan ik niet zeggen, maar ik kan wel zeker zeggen dat het prachtig is!

Afstershave als primer?!

Door Nikkitutorials is het een ware hype geworden: Nivea men sensitive aftershave balm als primer. En ik moet zeggen: het werkt geweldig! En je krijgt zo veel voor maar 7,50! Ik ben ook wel eens guilty aan slapen met make-up op, maar als ik dit als primer heb gebruikt is mijn huid de dag erna geen ramp!

nivea men aftershave balm primer februari favorieten

Daarnaast mag de fix + spray van MAC niet ontbreken, je kan er gewoon zo veel mee! Verschillende manieren om het te gebruiken kan je hier lezen.

feburari favorieten fix + MAC

 

En als laatste nog een foto uit het zonnige Tenerife, februari was een topmaand!

Tenerife sunset

4 thoughts on “Februari Favorieten

    1. Als je het net op doet ruik je zeker wel even de echte ‘mannengeur’ (ik vind het zelf helemaal geen verkeerde geur), maar het trekt ook heel snel weer weg!

Geef een reactie