Over mij

Hey daar!

Mijn naam is Puck van der Bruggen en ik woon in Eindhoven. Ik ben nu 18 jaar en zit in mijn eindexamenjaar VWO. Ik ben de oudste van vier, het is dus altijd lekker druk thuis. Ik heb ook al bijna 2 jaar een lieve vriend, Niels. Mijn vrije tijd spendeer ik vooral op Youtube en beauty-blogs. En gewoon lekker met m’n vriend series kijken (en hem vervelen hihi). Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te proberen met make-up, voor feestjes ga ik helemaal los. Ik moet wel toegeven dat ik vaak wel te lui ben om ’s ochtends voor school make-up op te doen. Daarnaast probeer ik om elke week te fitnessen (met de nadruk op probeer) en feesten is ook een hobby, toch?

Met Djieuwke op een feestje :)
Met Djieuwke op een feestje :)
Puck en Niels
Met Niels ♥

Ik dacht altijd dat ik geen creatieve talenten had, dat voor mij alleen sporten overbleef. Had ik toen maar geweten dat ik alles gewoon wat anders moest interpreteren. Tekenen, schilderen, fotograferen, een boek schrijven, ik heb van alles geprobeerd. Mijn grootste hobby was (nouja.. is) geld uitgeven. Rond mijn 16e begon ik eens wat meer te doen aan make-up, wat anders dan elke dag eyeliner en mascara. Te veel uren youtuben en proberen (en heel wat geld) later heb ik mijn eigen blog. ‘Tekenen en schilderen’ doe ik op mijn gezicht, ik fotografeer de producten en looks en schrijf artikelen. Hoezo niet creatief?

Ik ben erg blij met CupOfPuck omdat ik hier mijn obsessie met make-up kan delen. Er zijn zoveel (goede) Engelse beautyblogs en youtube channels, de Nederlandse community kan nog wel wat extra’s gebruiken! Dus hier ben ik dan. Het is mijn bedoeling om elke week wel iets te plaatsen. Ik schrijf over mijn favoriete en niet-zo-favoriete producten, en gewoon over alles wat ik leuk vind!

Veel leesplezier, pak er een lekker kopje thee bij, en vergeet niet om je favoriete artikelen te delen! 😉

xoxo

Puck